Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Постанова ВРУ № 352 від 22.04.2015 Про проведення парламентських слухань на тему: Сімейна політика України - цілі та завдання

ПОСТАНОВА
Верховної Ради України


Про проведення парламентських слухань на тему: "Сімейна політика України - цілі та завдання"

(Відомості Верховної Ради (ВВР), 2015, № 22, ст.156)

Верховна Рада України постановляє:

1. Провести 17 червня 2015 року в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: "Сімейна політика України - цілі та завдання".

2. Кабінету Міністрів України до 1 травня 2015 року підготувати і подати до Верховної Ради України необхідні інформаційно-аналітичні та довідкові матеріали щодо тематики парламентських слухань та конкретні пропозиції до проекту їх рекомендацій, а також визначити доповідачів із зазначеного  питання.

3. Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму із залученням представників центральних та місцевих органів виконавчої влади, наукових установ і громадських організацій здійснити відповідні заходи щодо організаційного та методичного забезпечення проведення парламентських слухань.

4. Запросити Президента України взяти участь у парламентських слуханнях.

5. Запросити для участі в парламентських слуханнях представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, релігійних конфесій, політичних партій, інших громадських об’єднань, наукових установ, представників громадськості.

6. Національній радіокомпанії України і Національній телекомпанії України, Інформаційному управлінню Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку висвітлення парламентських слухань у засобах масової інформації.

7. Управлінню справами Апарату Верховної Ради України забезпечити фінансування витрат, необхідних для організації і проведення парламентських слухань, та видання їх матеріалів Видавництвом Верховної Ради України.

Голова Верховної Ради України

В.ГРОЙСМАН

м. Київ
22 квітня 2015 року
№ 352-VIII


Інші НПА

Постанова ВРУ №354 від 22.04.2015 Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до статті 50 Закону України Про землеустрій щодо спрощення процедури виготовлення проектів землеустрою для відведення земельних ділянок Постанова ВРУ №349 від 22.04.2015 Про Звернення Верховної Ради України до Президента Російської Федерації про неприпустимість порушення Мінських домовленостей і утримання в заручниках народного депутата України восьмого скликання Надії Савченко Закон України ВРУ №324 від 09.04.2015 Про внесення зміни до статті 19 Закону України Про міліцію щодо збереження грошового та інших видів забезпечення працівникам міліції, захопленим у полон або заручниками, або безвісно відсутнім Постанова ВРУ №343 від 21.04.2015 Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до Кодексу законів про працю України щодо випробування при прийнятті на роботу Постанова ВРУ №337 від 21.04.2015 Про Заяву Верховної Ради України Про відсіч збройній агресії Російської Федерації та подолання її наслідків Постанова ВРУ №145 від 04.02.2015 Про Заяву Верховної Ради України Про визнання Україною юрисдикції Міжнародного кримінального суду щодо скоєння злочинів проти людяності та воєнних злочинів вищими посадовими особами Російської Федерації та керівниками терористичних організацій ДНР та ЛНР, які призвели до особливо тяжких наслідків та масового вбивства українських громадян Закон України ВРУ №299 від 08.04.2015 Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Ісландії про реадмісію осіб Закон України ВРУ №300 від 08.04.2015 Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України, Урядом Республіки Білорусь і Урядом Республіки Польща про точку стику державних кордонів України, Республіки Білорусь і Республіки Польща Закон України ВРУ №306 від 09.04.2015 Про внесення зміни до статті 6 Закону України Про Державну прикордонну службу України Закон України ВРУ №285 від 07.04.2015 Про внесення змін до Закону України Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців щодо спрощення припинення юридичних осіб шляхом злиття, приєднання, поділу, перетворення (реорганізації)