Перероблення та консервування картоплі
КВЕД 2010 Клас 10.31 Перероблення та консервування картоплі в Україні
Клас 10.31 включає:
- перероблення та консервування картоплі:
- виробництво обробленої замороженої картоплі
- виробництво сухого картопляного пюре
- виробництво закусочних продуктів з картоплі
- виробництво картопляних чіпсів
- виробництво картопляного борошна дрібного та грубого помелу
Цей клас також включає:
- промислове (механічне) очищення картоплі
Клас 10.31 не включає:
- виробництво продуктів з картоплі для немовлят і малюків, див. 10.86
Суміжні категорії
| Клас 10.32 | Клас 10.39 |
Читати ще раз
Митний кодекс України Стаття 66. Порядок визначення митної вартості товарів, що вивозяться за межі митної території України Митний кодекс України Стаття 377. Особливості митного оформлення окремих товарів, що ввозяться громадянами на митну територію України для вільного обігу Науковий працівник Виробництво металевих дверей і вікон Митний кодекс України Стаття 347. Права та обов’язки посадових осіб органів доходів і зборів під час проведення документальних виїзних перевірокРекомендованные страницы
Перероблення та консервування фруктів і овочів