Укр Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів

КВЕД 2010 Клас 10.39 Інші види перероблення та консервування фруктів і овочів в Україні

Клас 10.39 включає:

  • виробництво продуктів, що містять переважно фрукти або овочі, крім готових заморожених або консервованих блюд
  • консервування фруктів, горіхів та овочів, у т.ч. грибів: заморожування, сушіння, вимочування в олії або оцті, консервування в герметичній тарі тощо
  • виробництво харчових продуктів з фруктів або овочів
  • виробництво джемів, мармеладу, желе, варення тощо
  • обсмажування горіхів
  • виробництво горіхової пасти та інших харчових продуктів з горіхів

Цей клас також включає:

  • виробництво готових харчових продуктів нетривалого зберігання з фруктів та овочів, таких як:
    • салати; запаковані салатні суміші
    • очищені або нарізані овочі
    • тофу (соєвий сир)
  • обсмажування та фасування насіння соняшника

Клас 10.39 не включає:

  • виробництво фруктових і овочевих соків, див. 10.32
  • виробництво борошна дрібного або грубого помелу із сушених бобових культур, див. 10.61
  • виробництво глазурованих у цукрі фруктів та горіхів, див. 10.82
  • виробництво готових овочевих блюд, див. 10.85
  • виробництво штучних концентратів, див. 10.89
  • виробництво консервів для малюків, див. 10.86


Суміжні категорії

Клас 10.31 Клас 10.32

Рекомендованные страницы

Післяурожайна діяльність