Ст. 66 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів вiд 23.12.1997 № 771/97-ВР
Чинний зі змінами. Перевірено 08.07.2019
Почніть консультацію з юристом онлайн
Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
Стаття 66. Відшкодування шкоди (збитків)
1. Відшкодування операторами ринку заподіяної шкоди (завданих збитків) здійснюється в порядку, встановленому Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, Законом України "Про відповідальність за шкоду, завдану внаслідок дефекту в продукції", іншими законодавчими актами.
{Частину другу статті 66 виключено на підставі Закону № 2042-VIII від 18.05.2017}
Почніть консультацію з юристом онлайн
Читати ще раз
Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів Стаття 60. Умови, які застосовуються до вантажів з харчовими продуктами, що експортуються Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів Стаття 61. Міжнародне співробітництво України у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів Стаття 63. Про індексацію грошових доходів населення Стаття 15. Відповідальність за порушення законодавства про індексацію грошових доходів населення