Ст. 66 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів вiд 23.12.1997 № 771/97-ВР
Чинний зі змінами. Перевірено 08.07.2019
Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
Стаття 66. Відшкодування шкоди (збитків)
1. Відшкодування операторами ринку заподіяної шкоди (завданих збитків) здійснюється в порядку, встановленому Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, Законом України "Про відповідальність за шкоду, завдану внаслідок дефекту в продукції", іншими законодавчими актами.
{Частину другу статті 66 виключено на підставі Закону № 2042-VIII від 18.05.2017}
Читати ще раз
Постанова ВРУ № 584 від 14.07.2015 Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до Бюджетного кодексу України Постанова ВРУ № 590 від 14.07.2015 Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до статті 60 Закону України Про господарські товариства щодо зменшення кворуму загальних зборів учас... О пенсиях за особые заслуги перед Украиной Статья 2. Благотворительная организация