Укр Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати

Ст. ЗУ Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів від 06.12.2018 № 2639-VIII


Чинний зі змінами. Перевірено 08.07.2019


Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів
Додаток 11. Надання інформації про поживну цінність харчових продуктів

Додаток № 11
до Закону України
від 6 грудня 2018 року № 2639-VIII

Надання інформації про поживну цінність харчових продуктів

Для надання інформації про поживну цінність харчових продуктів використовуються такі одиниці виміру, як кілоджоулі (кДж) та кілокалорії (ккал) - для показників енергетичної цінності, грами (г), міліграми (мг), мікрограми (мкг) - для показників маси, при цьому порядок зазначення інформації, з урахуванням вимог статті 23 цього Закону, має бути таким:

Енергетична цінність

кДж/ккал

Жири

г

з них:

насичені

г

мононенасичені

г

поліненасичені

г

Вуглеводи

г

з них:

цукри

г

поліоли

г

крохмаль

г

Харчові волокна

г

Білки

г

Сіль

г

Вітаміни та мінеральні речовини

одиниці виміру, визначені пунктом 1 розділу I додатка № 9 до цього Закону


Стаття 1 ...29 30 Прикінцеві та перехідні положення Додаток № 1. Перелік речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість Додаток № 2. Перелік харчових продуктів, інформація про які повинна містити додаткові дані ...Додаток 11. Надання інформації про поживну цінність харчових продуктів

Перейти до статті