Ст. 11 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів вiд 23.12.1997 № 771/97-ВР
Чинний зі змінами. Перевірено 08.07.2019
Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
Стаття 11.
{Статтю 11 виключено на підставі Закону № 2042-VIII від 18.05.2017}
Читати ще раз
Про засади державної регіональної політики Стаття 21. Джерела фінансування державної регіональної політики Чиста вартість активів пенсійного фонду Постанови Антимонопольний комітет Основи законодавства України про охорону здоров'я Стаття 78. Професійні обов'язки медичних і фармацевтичних працівників Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів Стаття 15. Розроблення, перегляд, затвердження та застосування санітарних заходів