Ст. 51 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів вiд 23.12.1997 № 771/97-ВР
Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
Стаття 51. Гігієнічні вимоги під час термічної обробки
1. Вимоги цієї статті поширюються на харчові продукти, які вводяться в обіг у герметичних упаковках (контейнерах).
2. Будь-який процес термічної обробки, що використовується для переробки необробленого харчового продукту або для подальшої переробки обробленого харчового продукту, повинен:
1) включати нагрівання кожної частини харчового продукту, що обробляється, до визначеної температури протягом визначеного періоду часу;
2) запобігати забрудненню харчового продукту під час переробки.
3. Оператори ринку забезпечують відповідність процесів термічної обробки, які вони застосовують, визначеним результатам шляхом регулярних перевірок встановлених основних параметрів (температура, тиск, цілісність пакування, мікробіологічні показники).
Читати ще раз
Постанова КМУ № 236-99-п від 22.02.1999 Про затвердження розмірів плати за проходження суден шлюзами Дніпровського каскаду Режим рыбохозяйственной эксплуатации водного объекта Об обеспечении коммерческого учета природного газа О регулировании градостроительной деятельности Статья 17. Генеральный план населенного пункта О коллективных договорах и соглашениях Статья 7. Содержание коллективного договора