Ст. 55 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів вiд 23.12.1997 № 771/97-ВР
Чинний зі змінами. Перевірено 08.07.2019
Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
Стаття 55.
{Статтю 55 виключено на підставі Закону № 2042-VIII від 18.05.2017}
Читати ще раз
Про приватизацію державного і комунального майна Стаття 2. Мета та принципи приватизації Основи законодавства України про охорону здоров'я Стаття 10. Обов'язки громадян у сфері охорони здоров'я Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів Стаття 30. Державна реєстрація харчових добавок О принципах внутренней и внешней политики Статья 4. Основы внутренней политики в сферах развития местного самоуправления и стимулирования развития регионов