Ст. 10 ЗУ Про молоко та молочні продукти від 24.06.2004 № 1870-IV
Чинний зі змінами. Перевірено 08.07.2019
Про молоко та молочні продукти
Стаття 10. Організація суб'єктами господарювання контролю за безпечністю та якістю молока, молочної сировини і молочних продуктів
Контроль за безпечністю та якістю молока, молочної сировини і молочних продуктів здійснюється суб'єктами господарювання відповідно до закону шляхом:
додержання умов виробництва, зберігання та реалізації молока, молочної сировини і молочних продуктів відповідно до нормативно-правових актів;
створення та діяльності лабораторій, обладнаних сучасними приладами і відповідними реактивами для визначення показників безпечності та якості молока, молочної сировини та молочних продуктів.
Читати ще раз
Таможенный кодекс Украины Статья 226. Выдача припасов Хозяйственный кодекс Украины Статья 87. Перенесения абонентского номера Цивільний процесуальний кодекс України Стаття 136. Відстрочення та розстрочення судових витрат, зменшення їх розміру або звільнення від їх оплати Господарський процесуальний кодекс України Стаття 253. Суди апеляційної інстанції