Ст. 18 ЗУ Про особливості приватизації агропромислового майна від 10.07.1996 № 290/96-ВР
Втратив чинність
Чинний аналог
Про приватизацію державного і комунального майнаПочніть консультацію з юристом онлайн
Про особливості приватизації майна в агропромисловому комплексі
Стаття 18. Термін збереження спеціалізації підприємств, що приватизуються
У разі приватизації підприємств харчової промисловості, які переробляють сільськогосподарську сировину, борошномельно-круп'яної та комбікормової промисловості, а також сервісних, будівельних, фірмових торговельних, інших несільськогосподарських підприємств та організацій агропромислового комплексу, які виконують роботи і надають послуги сільськогосподарським товаровиробникам, радгоспам та іншим державним сільськогосподарським підприємствам і підприємствам рибного та лісового господарства, передбачається збереження їх виробничої спеціалізації протягом не менш як 10 років.
Почніть консультацію з юристом онлайн
Читати ще раз
Про особливості приватизації майна в агропромисловому комплексі Стаття 19. Використання об'єктів соціально-побутового призначення Про особливості приватизації майна в агропромисловому комплексі Стаття 20. Приватизація часток (паїв) держави в майні підприємств та інших суб’єктів господарювання, заснованих на базі об’єднання майн...