Дистиляція, ректифікація та змішування алкогольних напоїв
Дистиляція, ректифікація та змішування алкогольних напоїв
КВЕД 2010 Клас 11.01 Дистиляція, ректифікація та змішування алкогольних напоїв в Україні
Клас 11.01 включає:
- виробництво дистильованих питних алкогольних напоїв: віскі, бренді, джину, лікеру, кальвадосу тощо
- виробництво напоїв, змішаних із дистильованими алкогольними напоями
- змішування дистильованих спиртів (чи спиртних напоїв)
- виробництво нейтральних спиртів (чи спиртних напоїв)
Цей клас також включає:
- виробництво неденатурованого етилового спирту з вмістом спирту менше 80об. %.
Клас 11.01 не включає:
- виробництво недистильованих алкогольних напоїв, див. 11.02 - 11.06
- виробництво синтетичного етилового спирту, див. 20.14
- виробництво етилового спирту з ферментованих матеріалів, див. 20.14
- розлив у пляшки та етикетування, див. 46.34 (якщо це частина оптової торгівлі) та 82.92 (якщо процес здійснюється за винагороду або на основі контракту)
Суміжні категорії
Клас 11.02 | Клас 11.03 |
Клас 11.04 | Клас 11.05 |
Клас 11.06 | Клас 11.07 |