Укр Рус
< Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів

Ст. 3 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів вiд 23.12.1997 № 771/97-ВР


Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
Стаття 3. Сфера дії Закону

Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
Стаття 3. Сфера дії Закону

1. Дія цього Закону поширюється на:

санітарні заходи, об’єкти санітарних заходів;

вимоги до окремих показників якості харчових продуктів, у тому числі вимоги щодо інформування споживачів про властивості харчових продуктів, включаючи рекламу харчових продуктів;

операторів ринку та потужності.

{Абзац п’ятий частини першої статті 3 виключено на підставі Закону № 2042-VIII від 18.05.2017}

2. Дія цього Закону не поширюється на харчові продукти, призначені (вироблені) для особистого споживання, та на допоміжні матеріали для переробки та матеріали, що контактують з харчовими продуктами, якщо інше прямо не встановлено в цьому Законі.

Стаття 1 2 3 4 5 ...66