Ст. 2 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів вiд 23.12.1997 № 771/97-ВР
Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
Стаття 2. Законодавство про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів
1. Законодавство про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів складається з Конституції України, цього Закону, інших актів законодавства, що видаються відповідно до нього.
2. Законодавство про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів повинне відповідати положенням цього Закону. У разі невідповідності законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів положенням цього Закону застосовуються положення цього Закону.
3. Стандарти для харчових продуктів, методики досліджень (випробувань) та порядок відбору зразків є обов’язковими для виконання лише у разі, коли це передбачено законом.
4. Якщо міжнародним договором України, згода на обов’язковість якого надана Верховною Радою України, встановлено інші правила, ніж ті, що передбачені цим Законом, застосовуються правила міжнародного договору.
Читати ще раз
Наказ Мінпраці № 317/300 від 15.07.2002 Про затвердження Переліку медичних показань для отримання особами з обмеженими функціями руху крісел-колясок та Переліку медичних показань для отримання і прот... Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів Стаття 3. Сфера дії Закону