Перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків
КВЕД 2010 Клас 10.20 Перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків в Україні
Клас 10.20 включає:
- перероблення риби, ракоподібних і молюсків: заморожування, глибоке заморожування, сушіння, теплове перероблення, копчення, соління, вимочування в розсолі, консервування в герметичній тарі тощо
- виробництво продуктів з риби, ракоподібних і молюсків: рибного філе, молочка, ікри, замінників ікри тощо
- виробництво рибних продуктів для вживання в їжу людьми або для годування тварин
- виробництво непридатних для вживання в їжу людьми борошна та розчинних речовин з риби та інших водних тварин
Цей клас також включає:
- діяльність суден, які здійснюють виключно перероблення та консервування риби й морепродуктів, але не здійснюють вилов риби
- перероблення морських водоростей
Клас 10.20 не включає:
- перероблення та консервування риби на борту риболовних суден, див. 03.11
- перероблення м'яса китів на суші або на спеціалізованих суднах, див. 10.11
- виробництво риб'ячого жиру та масел з морських ссавців, див. 10.41
- виробництво готових заморожених рибних страв, див. 10.85
- виробництво заготовок рибних супів, див. 10.89
Читати ще раз
Перероблення та консервування картоплі Виробництво свинцю, цинку й олова Митний кодекс України Стаття 396. Порядок переміщення через митний кордон України товарів закордонних дипломатичних установ України та товарів, призначених для особистого користування працівників дип... Митний кодекс України Стаття 37. Дотримання конфіденційності інформації при визначенні країни походження товару Дослідження й експериментальні розробки у сфері суспільних і гуманітарних наук