Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати

Ст. 62 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів вiд 23.12.1997 № 771/97-ВР


Чинний зі змінами. Перевірено 08.07.2019


Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
Стаття 62. Перелік адміністративних послуг та розмір плати за їх надання

{Частину першу статті 62 виключено на підставі Закону № 2042-VIII від 18.05.2017}

2. Адміністративними послугами у сфері безпечності харчових продуктів є:

1) державна реєстрація:

новітніх харчових продуктів;

харчових добавок;

ароматизаторів, за виключенням окремої групи ароматизаторів, визначених центральним органом виконавчої влади, що формує та забезпечує реалізацію державної політики у сфері охорони здоров’я;

ензимів;

допоміжних матеріалів для переробки та матеріалів, що контактують з харчовими продуктами, які вперше вводяться в обіг та/або вперше використовуються на території України;

вод природних мінеральних;

2) видача експлуатаційного дозволу.

{Пункт 3 частини другої статті 62 виключено на підставі Закону № 2042-VIII від 18.05.2017}

{Пункт 4 частини другої статті 62 виключено на підставі Закону № 2042-VIII від 18.05.2017}

3. Встановлення нових або скасування існуючих адміністративних послуг у сфері дії цього Закону здійснюється тільки шляхом внесення змін до нього.

4. Розмір плати за надання адміністративної послуги і порядок її справляння визначаються законом з урахуванням її соціального та економічного значення та не повинні перевищувати фактичної вартості наданих послуг.


Стаття 1 ...60 61 62 63 64 ...66

Перейти до статті