Виробництво сидру та інших плодово-ягідних вин
Виробництво сидру та інших плодово-ягідних вин
КВЕД 2010 Клас 11.03 Виробництво сидру та інших плодово-ягідних вин в Україні
Клас 11.03 включає:
- виробництво ферментованих, але недистильованих алкогольних напоїв: саке, сидру, пері (сидру грушевого) та інших плодово-ягідних вин
- виробництво медовухи та змішаних напоїв, які містять плодово-ягідні вина
Клас 11.03 не включає:
Суміжні категорії
| Клас 11.01 | Клас 11.02 |
| Клас 11.04 | Клас 11.05 |
| Клас 11.06 | Клас 11.07 |
Читати ще раз
Цивільний кодекс України Стаття 952. Відшкодування збитків, завданих зберігачеві Цивільний кодекс України Стаття 128. Виключення зі складу учасників повного товариства Цивільний кодекс України Стаття 764. Правові наслідки продовження користування майном після закінчення строку договору найму О защите прав потребителей Статья 23. Ответственность за нарушение законодательства о защите прав потребителей Конституція України Стаття 37.