Ст. 35 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів вiд 23.12.1997 № 771/97-ВР
Чинний зі змінами. Перевірено 08.07.2019
Почніть консультацію з юристом онлайн
Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
Стаття 35.
{Статтю 35 виключено на підставі Закону № 2042-VIII від 18.05.2017}
Почніть консультацію з юристом онлайн
Читати ще раз
Про захист від недобросовісної конкуренції Стаття 14. Підкуп працівника, посадової особи покупця (замовника) Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів Стаття 23. Експлуатаційний дозвіл Про захист від недобросовісної конкуренції Стаття 20. Види відповідальності