Ст. 35 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів вiд 23.12.1997 № 771/97-ВР
Чинний зі змінами. Перевірено 08.07.2019
Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
Стаття 35.
{Статтю 35 виключено на підставі Закону № 2042-VIII від 18.05.2017}
Читати ще раз
Основи законодавства України про охорону здоров'я Стаття 35. Екстрена медична допомога О приватизации государственного имущества Статья 16-1. Продажа акций на международных фондовых рынках Укази Президент Основи законодавства України про охорону здоров'я Стаття 65. Контроль за трудовим і виробничим навчанням та умовами праці підлітків О правовом режиме чрезвычайного положения Статья 9. Осуществление органами государственной власти и органами местного самоуправления полномочий в условиях чрезвычайного положения