Ст. 48 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів вiд 23.12.1997 № 771/97-ВР
Чинний зі змінами. Перевірено 08.07.2019
Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
Стаття 48. Вимоги до гігієни персоналу потужностей, який працює у зоні поводження з харчовими продуктами
1. Оператори ринку дотримуються таких вимог щодо гігієни персоналу потужностей, який працює у зоні поводження з харчовими продуктами:
1) на потужності допускається персонал, який не має протипоказань щодо поводження з харчовими продуктами та пройшов у цього оператора ринку навчання з питань гігієни персоналу, що підтверджено відповідними записами цього оператора ринку;
2) персонал потужностей періодично проходить навчання щодо гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів у цього оператора ринку. Періодичність такого навчання встановлюється самим оператором ринку.
Читати ще раз
Постанова КМУ № 303-2012-п від 18.04.2012 Про затвердження Положення про створення та функціонування Єдиного державного реєстру злочинів торгівлі людьми Листи ДПС Про засади функціонування ринку природного газу Стаття 22. Права та обов'язки газодобувних підприємств Про засади державної мовної політики Стаття 12. Мова документів про вибори та референдуми Про засади державної мовної політики Стаття 25. Мова у сфері поштового зв'язку і телекомунікацій