Ідентифікація
Ідентифікація
Ідентифікація - це процедура підтвердження відповідності органолептичних, біологічних, фізичних та хімічних параметрів і властивостей, специфічних для даного виду харчового продукту, тим параметрам і властивостям, які зазначаються при етикетуванні цього харчового продукту, а також процедура підтвердження загальновизнаної назви даного виду продукту, торговельної марки та/або комерційного найменуванняДжерело: ст. 1 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів
Коптильний ароматизатор - це ...
Максимальна межа залишків - це ...
Максимальний рівень забруднюючої речовини - це ...
Міжнародний ветеринарний сертифікат - це ...
Міжнародні стандарти, інструкції та рекомендації - це ...
А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я