Рівень включень
Рівень включень - це максимально допустима кількість речовини, яка може використовуватися в харчовому продукті або додаватися до ньогоДжерело: ст. 1 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів
Розчинник для екстрагування - це ...
Розширений контроль - це ...
Рослинні продукти - це ...
Санітарний захід безпечності харчових продуктів - це ...
Санітарний інспектор - це ...
А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я
Читати ще раз
Об аренде земли Статья 36. Ответственность сторон за невыполнение обязательств по договору аренды земли Налоговый кодекс Украины Статья 180. Налогоплательщики Об органах самоорганизации населения Статья 3. Понятие органа самоорганизации населения Об основах государственной языковой политики Статья 12. Язык документов о выборах и референдумах Гражданский кодекс Украины Статья 152. Понятие акционерного общества