Рівень включень
Рівень включень - це максимально допустима кількість речовини, яка може використовуватися в харчовому продукті або додаватися до ньогоДжерело: ст. 1 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів
Розчинник для екстрагування - це ...
Розширений контроль - це ...
Рослинні продукти - це ...
Санітарний захід безпечності харчових продуктів - це ...
Санітарний інспектор - це ...
А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я
Читати ще раз
Про вищу освіту Стаття 66. Інтеграція наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності закладів вищої освіти і наукових установ Національної академії наук України, національних галузевих академ... Небезпечний вантаж Митний кодекс України Стаття 353. Надання документів посадовими особами підприємства, що перевіряється Професійний пенсійний фонд Митний кодекс України Стаття 213. Митне оформлення суден, побудованих чи придбаних за кордоном або проданих за кордон