Управління ризиком
Управління ризиком - це процес вибору альтернативних рішень на підставі результатів оцінки ризику та в разі необхідності вибору і впровадження відповідних засобів управління , включаючи регуляторні заходиДжерело: ст. 1 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів
Фальсифікований сертифікат - це ...
Функціональний харчовий продукт - це ...
Харчова добавка - це ...
Харчовий продукт - це ...
Харчові продукти для спеціального дієтичного споживання - це ...
А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я
Читати ще раз
Об акционерных обществах Статья 36. Документы, предоставляемые акционерам, и документы, с которыми акционеры могут ознакомиться при подготовке к общему собранию О Высшем совете правосудия Статья 21. Гарантии деятельности членов Высшего совета правосудия О защите растений Статья 18. Права и обязанности предприятий, учреждений, организаций и граждан в сфере защиты растений