Ідентифікація
Ідентифікація - це процедура підтвердження відповідності органолептичних, біологічних, фізичних та хімічних параметрів і властивостей, специфічних для даного виду харчового продукту, тим параметрам і властивостям, які зазначаються при етикетуванні цього харчового продукту, а також процедура підтвердження загальновизнаної назви даного виду продукту, торговельної марки та/або комерційного найменуванняДжерело: ст. 1 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів
Коптильний ароматизатор - це ...
Максимальна межа залишків - це ...
Максимальний рівень забруднюючої речовини - це ...
Міжнародний ветеринарний сертифікат - це ...
Міжнародні стандарти, інструкції та рекомендації - це ...
А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я
Читати ще раз
Добавки на основі біоетанолу Про цінні папери та фондовий ринок Стаття 35. Проспект цінних паперів Приналежна річ Про Службу безпеки України Стаття 25. Права Служби безпеки України Об образовании Статья 65. Полномочия государственных органов, к сфере управления которых относятся учебные заведения