Ідентифікація
Ідентифікація - це процедура підтвердження відповідності органолептичних, біологічних, фізичних та хімічних параметрів і властивостей, специфічних для даного виду харчового продукту, тим параметрам і властивостям, які зазначаються при етикетуванні цього харчового продукту, а також процедура підтвердження загальновизнаної назви даного виду продукту, торговельної марки та/або комерційного найменуванняДжерело: ст. 1 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів
Коптильний ароматизатор - це ...
Максимальна межа залишків - це ...
Максимальний рівень забруднюючої речовини - це ...
Міжнародний ветеринарний сертифікат - це ...
Міжнародні стандарти, інструкції та рекомендації - це ...
А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я
Читати ще раз
Уголовно-процессуальный кодекс Украины 2012 Статья 48. Привлечении защитника Про тваринний світ Стаття 11. Державне управління та регулювання у галузі охорони, використання і відтворення тваринного світу Митний кодекс України Стаття 474. Перешкоджання посадовій особі органу доходів і зборів в доступі до товарів, транспортних засобів, документів Уголовно-процессуальный кодекс Украины 2012 Статья 348. Разъяснение обвиняемому существу обвинения Про страхування Стаття 33. Особливості ведення бухгалтерського обліку та звітності страховиків