Що таке М'ясопереробні, рибодобувні, рибопереробні, молокопереробні підприємства?
М'ясопереробні, рибодобувні, рибопереробні, молокопереробні підприємства
М'ясопереробні, рибодобувні, рибопереробні, молокопереробні підприємства - це потужності будь-якої форми власності, що здійснюють переробку м'яса, сирого товарного молока, живої, охолодженої або мороженої риби, інших морепродуктів з метою отримання готових харчових продуктівДжерело: ст. 1 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів
Підприємства гуртового зберігання необроблених харчових продуктів тваринного походження - це ...
Офіційний лікар ветеринарної медицини - це ...
Бездокументарна форма цінного паперу - це ...
Відокремлений спосіб зберігання цінних паперів - це ...
Власник цінних паперів - це ...
А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я