Що таке Безпечність харчового продукту?
Безпечність харчового продукту
Безпечність харчового продукту - це стан харчового продукту, що є результатом діяльності з виробництва та обігу, яка здійснюється з дотриманням вимог, встановлених санітарними заходами та/або технічними регламентами, та забезпечує впевненість у тому, що харчовий продукт не завдає шкоди здоров'ю людини , якщо він спожитий за призначеннямДжерело: ст. 1 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів
Безпечний харчовий продукт - це ...
Державний інспектор ветеринарної медицини - це ...
Ветеринарні документи - це ...
Державна ветеринарно-санітарна експертиза - це ...
Ветеринарно-санітарний стан - це ...
А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я
Читати ще раз
Уголовный процессуальный кодекс Украины Статья 3. Основные понятия Кодекса Об охране атмосферного воздуха Статья 34. Возмещение вреда, причиненного нарушением законодательства об охране атмосферного воздуха Хозяйственный процессуальный кодекс Украины Статья 150. Форма и содержание заявления о выдаче судебного приказа