Що таке Якість харчового продукту?
Якість харчового продукту
Якість харчового продукту - це ступінь досконалості властивостей та характерних рис харчового продукту, які здатні задовольнити потреби та побажання тих, хто споживає або використовує цей харчовий продуктДжерело: ст. 1 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів
Міжнародний санітарний сертифікат - це ...
М'ясопереробні, рибодобувні, рибопереробні, молокопереробні підприємства - це ...
Підприємства гуртового зберігання необроблених харчових продуктів тваринного походження - це ...
Офіційний лікар ветеринарної медицини - це ...
Бездокументарна форма цінного паперу - це ...
А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я
Читати ще раз
Про соціальний захист дітей війни Стаття 6. Державна соціальна підтримка дітей війни О пестицидах и агрохимикатах Статья 19. Гражданский процессуальный кодекс Украины Статья 208. Выполнение мирового соглашения Про оздоровлення та відпочинок дітей Стаття 8. Професійні спілки, об'єднання громадян, фонди, підприємства, установи та організації Гражданский процессуальный кодекс Украины Статья 289. Законная сила заочного решения