Що таке Якість харчового продукту?
Якість харчового продукту
Якість харчового продукту - це ступінь досконалості властивостей та характерних рис харчового продукту, які здатні задовольнити потреби та побажання тих, хто споживає або використовує цей харчовий продуктДжерело: ст. 1 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів
Міжнародний санітарний сертифікат - це ...
М'ясопереробні, рибодобувні, рибопереробні, молокопереробні підприємства - це ...
Підприємства гуртового зберігання необроблених харчових продуктів тваринного походження - це ...
Офіційний лікар ветеринарної медицини - це ...
Бездокументарна форма цінного паперу - це ...
А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я
Читати ще раз
О морских портах Украины Статья 9. Свод обычаев морского порта Пенсия на определенный срок Гражданский процессуальный кодекс Украины Статья 208. Выполнение мирового соглашения Гражданский процессуальный кодекс Украины Статья 228. Порядок выяснения обстоятельств дела и исследования доказательств О природно-заповедном фонде Украины Статья 61. Состав и полномочия службы государственной охраны природно-заповедного фонда Украины