Що таке Якість харчового продукту?
Якість харчового продукту
Якість харчового продукту - це ступінь досконалості властивостей та характерних рис харчового продукту, які здатні задовольнити потреби та побажання тих, хто споживає або використовує цей харчовий продуктДжерело: ст. 1 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів
Міжнародний санітарний сертифікат - це ...
М'ясопереробні, рибодобувні, рибопереробні, молокопереробні підприємства - це ...
Підприємства гуртового зберігання необроблених харчових продуктів тваринного походження - це ...
Офіційний лікар ветеринарної медицини - це ...
Бездокументарна форма цінного паперу - це ...
А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я
Читати ще раз
Водний кодекс України Стаття 93. Зони санітарної охорони Комбинированное производство электрической и тепловой энергии Водний кодекс України Стаття 79. Класифікація річок України Водний кодекс України Стаття 66. Особливості спеціального водокористування та користування водними об'єктами для промислових і гідроенергетичних потреб О Национальном банке Украины Статья 39. Изъятие из обращения банкнот и монет