Що таке Мінімальні специфікації якості?
Почніть консультацію з юристом онлайн
Мінімальні специфікації якості
Мінімальні специфікації якості - це характеристики якості, встановлені у вигляді органолептичних, хімічних, біологічних та фізичних характеристик харчового продукту, яким повинен відповідати певний харчовий продукт для того, щоб вважатися придатним для споживання людиною протягом його терміну придатностіДжерело: ст. 1 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів
Належна практика виробництва - це ...
Належний рівень захисту здоров'я людей - це ...
Небезпечний фактор - це ...
Небезпечний харчовий продукт - це ...
Недійсний міжнародний ветеринарний сертифікат - це ...
А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я
Почніть консультацію з юристом онлайн
Читати ще раз
Жилищный Кодекс Украинской ССР Статья 18. Управление жилищным фондом Наказ МФУ № 579-a від 19.06.2015 КНИГА обліку доходів і витрат (для платників єдиного податку третьої групи, які є платниками податку на додану вартість) Зміст особистого немайнового права Користувачі фінансової звітності Посвідчення особи на повернення