Що таке Мінімальні специфікації якості?
Мінімальні специфікації якості
Мінімальні специфікації якості - це характеристики якості, встановлені у вигляді органолептичних, хімічних, біологічних та фізичних характеристик харчового продукту, яким повинен відповідати певний харчовий продукт для того, щоб вважатися придатним для споживання людиною протягом його терміну придатностіДжерело: ст. 1 ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів
Належна практика виробництва - це ...
Належний рівень захисту здоров'я людей - це ...
Небезпечний фактор - це ...
Небезпечний харчовий продукт - це ...
Недійсний міжнародний ветеринарний сертифікат - це ...
А Б В Г Д Е Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Ю Я
Читати ще раз
Об аудиторской деятельности Статья 21. Гражданско-правовая ответственность аудиторов и аудиторских фирм Про радіочастотний ресурс України Стаття 27. Стандартизація у сфері користування радіочастотним ресурсом України О государственной службе Статья 90. Пенсионное обеспечение Субрахунок 331 Грошові документи в національній валюті О Высшем совете правосудия Статья 74. Представление Высшего совета правосудия